Yhteystiedot

POSTIOSOITE

Vakuutusoikeus
PL 1005
00521 Helsinki

SÄHKÖPOSTI

vakuutusoikeus(at)oikeus.fi Lähetettäessä (at)-merkintä korvataan @-merkillä.
Muutoksenhakijoiden on sähköpostia lähettäessään ehdottomasti käytettävä edellä mainittua sähköpostiosoitetta.

Sähköpostia ei tule missään tilanteessa lähettää vakuutusoikeudessa työskentelevän virkamiehen henkilökohtaiseen virkasähköpostiosoitteeseen. Myöskään sähköpostin liitetiedostojen käyttäminen ei ole suositeltavaa. Sähköpostia tai muuta viestiä ei ole mahdollista lähettää sosiaalisen median välineiden, kuten Facebookin välityksellä. Muutoksenhakijoita kehotetaan ennen sähköpostin lähettämistä tutustumaan verkkosivujen kohtaan sähköinen asiointi .

SÄHKÖINEN ASIOINTIPALVELU

Muutoksenhakija voi asioida vakuutusoikeudessa käsiteltävänä olevassa asiassa hallinto- ja erityistuomioistuinten sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa https://asiointi.oikeus.fi/hallintotuomioistuimet#/ .

Asiointipalvelun sivuilla on tietoa hallinto- ja erityistuomioistuinten sähköisestä asiointipalvelusta.

Useimmissa vakuutusoikeuden toimivaltaan kuuluvissa valitusasioissa sovelletaan oikaisumenettelyä, jossa valituskirjelmä on toimitettava alkuperäisen päätöksen tehneelle etuuslaitokselle. Valitus voidaan toimittaa vakuutusoikeudelle sähköisessä asiointipalvelussa vain niissä asioissa, joissa valitus toimitetaan valitusosoituksen mukaan päätöksen tehneen etuuslaitoksen sijaan suoraan vakuutusoikeudelle.

Verkkosivuillasähköinen asiointi on tietoa valitusasian saattamisesta vakuutusoikeuden käsiteltäväksi.

KÄYNTIOSOITE

Ratapihantie 9, Helsinki

Vakuutusoikeuden toimitilojen sijainnin voi hakea oheista pääkaupunkiseudun opaskarttapalvelua kartta.helsinginseutu.fi käyttäen kirjoittamalla edellä mainitun linkin kautta avautuvaan hakukenttään Ratapihantie 9 ja painamalla enter-näppäintä.

Vakuutusoikeus sijaitsee aivan Pasilan rautatieaseman lähellä. Kaikki VR:n lähi- sekä kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla. Linja-autojen ja raitiovaunujen aikatauluista ja reiteistä löytyy tietoa hsl.fi -sivulta. Asiakaspysäköintipaikkoja ei ole käytettävissä.

Vakuutusoikeuden kirjaamo on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin kello 8.00 - 16.15.

Esteettömyys

Vakuutusoikeuden tiloihin on esteetön kulku. Kiinteistön ala-aulassa on pyörätuolihissi, ja asiakaspalveluun 4 krs pääsee hissillä. Asiakkaiden käytössä on inva-WC istuntosalien odotustilassa.


PUHELINNUMEROITA

Vaihde: 029 564 3200
Kirjaamo: 029 564 3210
Faksi: 029 564 3100

Jos yhteydenotto tapahtuu ulkomailta, tulee tunnus "029" korvata tunnuksella "+358 29".

PUHELUIDEN HINNAT

Puhelun hinta 0295-alkuiseen numeroon kotimaassa: matkapuhelimesta liittymäsopimuksen mukainen hinta, lankapuhelimesta asiakkaan liittymäsopimuksen mukainen paikallisverkkomaksun. 0295-alkuiset numerot ovat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin määritelmän mukaisia valtakunnallisia siirrettävissä olevia operaattorista riippumattomia numeroita, joihin ei sisälly palvelu- tai muita erityismaksuja.

Puhelun hinta 0100-alkuiseen kansalaisten asiointinumeroon tai matkapuhelinverkon numeroon (esimerkiksi 040- tai 050-alkuiseen numeroon): soittajan oman operaattorin sopimuksen mukainen paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.

Ulkomailta soitetun puhelun hinnan määrittelee paikallinen operaattori.


Julkaistu 20.3.2019